Wat is fulfilment eigenlijk?

Fulfilment, totale order verwerking incl opslag, controle en verzending voordelig-pakketten-versturen.nl

Onder Fulfilment verstaan we het complete proces van de afhandeling van je  bestellingen: dus van het ontvangen van je goederen tot de levering bij je klanten en tevens het verwerken van retourzendingen. Wij bieden deze service voor de startende, kleine en middelgrote webshop en webwinkel.

Voordelen van Fulfilment met Voordelig-pakketten-versturen.nl zijn o.a.:

  • Geen opstartkosten!
  • Vast tarief per bestelling
  • Geen opslagkosten
  • Inclusief Voorraadbeheer
  • Voordelig verpakkingsmateriaal

Inslag en opslag

Inslag wil zeggen dat bij binnenkomst je producten gecontroleerd worden op alle relevante en afgesproken aspecten. Vervolgens wordt de nieuwe  (getelde)voorraad handig en veilig in onze opslagruimte op logische volgorde gelegd en aangemeld in ons fulfilment systeem.

Orderverwerking

pakketten handterminal voor fulfilment voordelig-pakketten-versturen.nl

Met behulp van software koppelingen komen alle bestellingen bij ons binnen in het centrale fulfilment systeem, waarna de adresgegevens gecontroleerd worden. Daarna gaan de bestellingen naar het magazijn waar ze verder verwerkt worden.

De bestelling komt in de handterminal van een medewerker welke alle bestellingen verzamelt en nogmaals controleert. Als de bestellingen compleet zijn worden de verzendetiketten geprint.

Pakketten Versturen

Pakketten versturen via fulfilment met voordelig-pakketten-versturen.nl

Bestellingen worden met zorg ingepakt want je producten moeten natuurlijk onbeschadigd bij de klanten aankomen. Wij gebruiken daarvoor milieuvriendelijk verpakkings- en opvulmateriaal.

Zodra het pakket gelabeld is treed de track& trace in werking en kan je klant de bezorging volgen. Eventueel met behulp van gepersonaliseerde track & trace mails wordt de klant geïnformeerd.

Als extra kunnen wij gepersonaliseerde pakbonnen, facturen, samples en flyers aan je orders toevoegen.

Verwerken van Retouren

Door middel van een retourlabel of op eigen kosten, kunnen retourzendingen naar ons magazijn worden verstuurd. Je klanten hoeven dan geen retourzendingen aan te melden. Ze hoeven alleen maar de pakbon van de bestelling bij het retourpakket te voegen.

Zodra het retourpakket bij ons binnen komt worden de terug gezonden goederen gecontroleerd op de retourvoorwaarden en volgt registratie  van welke en hoeveel producten er retour zijn gekomen. Je kan zelf de lijst met retouren inzien en verder via ons platform afhandelen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte en meld je aan middels het aanmeldformulier. Bij ons betaal je geen opstartkosten!

 

Fulfilment met voordelig-pakketten-versturen.nl