DHL Express duurder, ze verhoogt haar prijzen voor het bezorgen van pakketten volgend jaar met gemiddeld 4,9 procent. De prijsverhoging heeft volgens het bedrijf meerdere oorzaken. Enerzijds kampt DHL Express met gestegen kosten, anderzijds heeft de onderneming ook geld nodig om de groei te kunnen bijbenen.

Het gaat hierbij niet om alle pakketten die met DHL worden verstuurd, maar alleen om de pakketten die onder DHL Express vallen. Dan gaat het uitsluitend om grensoverschrijdende zendingen. De prijsaanpassing verschilt per land.

DHL express duurder hier het sorteren voordelig-pakketten-versturen.nl

DHL Express ziet onder meer de loonkosten en kosten voor brandstoffen stijgen. Daarnaast is steeds meer werk voorhanden, waardoor het bedrijf geld moet steken in het uitbreiden van de capaciteit.

DHL bouwt in Nieuw-Vennep, in de buurt van Schiphol, een servicecentrum ter versterking van de regio Amsterdam. In Eindhoven komt een nieuwe locatie voor het ondersteunen van de internationale verzendingen per vrachtwagen.

 Zoeken Zoekopdracht Maandag 04 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl Weer 11 °C Verkeer € 2,012benzineprijs Beurs 763,26AEX koers TV gids Voetbal 0 livelive wedstrijden Een pakketje versturen met DHL Express wordt volgend jaar duurder Een pakketje versturen met DHL Express wordt volgend jaar duurder 17 september 2021 11:45 Laatste update: 17 september 2021 17:59 112 NUjij-reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email DHL Express verhoogt zijn prijzen voor het bezorgen van pakketten volgend jaar met gemiddeld 4,9 procent. De prijsverhoging heeft volgens het bedrijf meerdere oorzaken. Enerzijds kampt DHL Express met gestegen kosten, anderzijds heeft de onderneming ook geld nodig om de groei te kunnen bijbenen. Het gaat hierbij niet om alle pakketten die met DHL worden verstuurd, maar alleen om de pakketten die onder DHL Express vallen. Dan gaat het uitsluitend om grensoverschrijdende zendingen. De prijsaanpassing verschilt per land. DHL Express ziet onder meer de loonkosten en kosten voor brandstoffen stijgen. Daarnaast is steeds meer werk voorhanden, waardoor het bedrijf geld moet steken in het uitbreiden van de capaciteit. DHL bouwt in Nieuw-Vennep, in de buurt van Schiphol, een servicecentrum ter versterking van de regio Amsterdam. In Eindhoven komt een nieuwe locatie voor het ondersteunen van de internationale verzendingen per vrachtwagen.